Kalsbeek College

Rutger Punt nieuwe locatiedirecteur Bredius

Rutger Punt start per 1 augustus 2024 als nieuwe locatiedirecteur van het Kalsbeek College locatie Bredius. Hij volgt Paul Verkade op, die sinds 1991 aan de school verbonden is en vanaf 2009 als locatiedirecteur.

“Zijn enthousiasme en energie combineert hij met een duidelijk onderwijskundige en pedagogische visie” vertelt Tijmen Smit, bestuurder van het Kalsbeek College. “Hij werkt vanuit verbinding op zijn huidige positie en zal dit naar onze overtuiging ook doen op het Kalsbeek”.

Rutger is momenteel conrector aan het Christelijk Gymnasium Utrecht. Daarvoor was hij cultuurcoach gericht op onderwijs aan het RO theater in Rotterdam. “De overstap naar het Kalsbeek College zie ik als een prachtige impuls voor mijn eigen professionele ontwikkeling. Het Kalsbeek is een betrokken school met een duidelijke visie op onderwijs”, stelt Rutger Punt. “Verbinding zoeken en maken, duidelijk communiceren en een heldere organisatie zie ik als mijn kernkwaliteiten. Ik ben bereikbaar en benaderbaar voor het team, ouders en leerlingen. Een prettige, veilige werk/leeromgeving is voor mij de basis, een basis waaraan iedereen een bijdrage moet leveren. Daar stuur ik veel op, vooral vanuit verbinding en gezamenlijk belang. Ik verheug me op de nadere kennismaking met het Kalsbeek en de ongetwijfeld inspirerende en prettige samenwerking.”

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.