Kalsbeek College

Start nieuw schooljaar

Hoewel je nu nog geniet van je welverdiende vakantie, willen we je toch vast vertellen hoe de eerste schooldag eruit ziet. Fijne vakantie en tot 22 augustus!

Locatie Bredius – startweek vanaf 22 augustus

Dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 augustus zijn de startdagen op locatie Bredius met startgesprekken en kennismaking met de klas en mentor. Vrijdag 25 augustus starten voor alle leerjaren de reguliere lessen.

Locatie Schilderspark – startweek vanaf 22 augustus

  • brugklassen
    Dinsdag 22 augustus is een korte lesdag (8.30 – 12.10 uur) met o.a. kennismaken, ophalen laptop (indien voor 31 juli besteld bij The Rent Company) en uitleg/info over de startweek. De lokalenindeling hangt op school. De rest van de startweek t/m vrijdag 25 augustus staat in het teken van elkaar en de school leren kennen, aangepaste mentorlessen en instructies.
  • overige leerjaren
    Vanaf dinsdag 22 augustus zijn er individuele kennismakingsgesprekken met de mentor. Je krijgt hiervoor een uitnodiging met daarop het tijdstip waarop je verwacht wordt. Dit is dus niet voor iedereen dezelfde tijd.
    In deze startweek vinden er t/m vrijdag 25 augustus allerlei activiteiten plaats. Houd Magister en de Kalsbeek App goed in de gaten.

Klassenindeling

Vanaf donderdag 17 augustus is voor de leerlingen het rooster en lokaal voor de eerste schooldag (op 22 augustus) zichtbaar in Magister. Dit is tevens de officiële publicatie van de klassenindeling. Het is bekend dat leerlingen al eerder via bijvoorbeeld de ELO uitzoeken/ontdekken in welke klas ze zijn ingedeeld. Dit is een voorlopige indeling. Vanuit school kunnen hier nog wijzigingen op worden gemaakt. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

VR-tours

Kun je niet wachten tot school weer begint… check dan de VR-tour!

VR-tour locatie Bredius

VR-tour locatie Schilderspark

 

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten