Kalsbeek College

Start nieuw schooljaar

Hoewel je nu nog geniet van je welverdiende vakantie, willen we je toch vast vertellen hoe de eerste schooldag eruit ziet. Fijne vakantie en tot 31 augustus!

Locatie Bredius – dinsdag 31 augustus

 • Leerjaar 1: start om 8.30 uur in de aula
  In de laatste week van de vakantie krijg je de uitnodiging voor het startgesprek met de mentor.
  Heb je een laptop besteld bij The Rent Company, dan wordt deze woensdag 1 september uitgereikt.
 • Leerjaar 2: vanaf 8.30 uur individuele gesprekken of klassikaal met de mentor. In de laatste week van de vakantie krijg je een uitnodiging voor het startgesprek met de mentor en informatie met hoe laat je waar verwacht wordt.
 • Leerjaar 3 en 4 basis/kader
  In de laatste week van de vakantie krijg je de uitnodiging voor het startgesprek met de mentor met dag en tijdstip waarop je op school verwacht wordt. Dit is dus niet voor iedereen dezelfde dag en tijd. Woensdag 1 september is er voor leerjaar 3 een kennismaking met klas en mentor. Vrijdag 3 september starten de lessen.
 • Leerjaar 3 mavo
  Op dinsdag 31 augustus of woensdag 1 september heb je het startgesprek met de mentor. In de laatste week van de vakantie krijg je de uitnodiging voor dit gesprek.
  Donderdag 2 september is er een introductiedag: deze start om 8.30 uur bij Kameryck, Oortjepad 3 in Kamerik.
 • Leerjaar 4 mavo
  Op dinsdag 31 augustus of woensdag 1 september heb je het startgesprek met de mentor. In de laatste week van de vakantie krijg je de uitnodiging voor dit gesprek.
  Donderdag 2 september is er een introductieprogramma vanaf 11.00 uur bij Kameryck , Oortjespad 3 in Kamerik.

Op locatie Bredius starten alle reguliere lessen op vrijdag 3 september volgens het rooster.

Locatie Schilderspark – dinsdag 31 augustus

 • brugklassen: 8.30 – 12.10 uur
  Korte lesdag met o.a. kennismaken en ophalen laptop (indien voor 31 juli besteld bij The Rent Company). De lokalenindeling hangt op school. De rest van de week staat in het teken van elkaar en de school leren kennen, aangepaste mentorlessen en instructies.
 • 6 vwo: 12.30 – 15.00 uur
  Leerlingen hebben van 12.30 tot 13.00 uur bijeenkomst met persoonlijke mentor en werken van 13.00 tot 15.00 uur aan hun PWS in de mediatheek.
 • overige leerjaren: vanaf 8.30
  Individuele kennismakingsgesprekken met de mentor. Je krijgt hiervoor een uitnodiging met daarop het tijdstip waarop je verwacht wordt. Dit is dus niet voor iedereen dezelfde tijd.

In de eerste week vinden er allerlei startactiviteiten plaats. Houd Magister etc. goed in de gaten.

Klassenindeling

Vanaf donderdag 26 augustus is voor de leerlingen het rooster en lokaal voor de start van het schooljaar op dinsdag 31 augustus zichtbaar in Magister. Dit is tevens de officiële publicatie van de klassenindeling. Het is bekend dat leerlingen al eerder via bijvoorbeeld de ELO uitzoeken/ontdekken in welke klas ze zijn ingedeeld. Dit is een voorlopige indeling. Vanuit school kunnen hier nog wijzigingen op worden gemaakt. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

VR-tours

Kun je niet wachten tot school weer begint… we hebben speciaal voor jullie een VR-tour gemaakt!

VR-tour locatie Bredius

VR-tour locatie Schilderspark

Vragen?
Veel plezier met kijken! Heb je in de tussentijd een vraag? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.