Kalsbeek College

Start nieuw schooljaar

Hoewel je nu nog geniet van je welverdiende vakantie, willen we je toch vast vertellen hoe de 1e schooldag eruit ziet. Fijne vakantie en tot 28 augustus!

Locatie Bredius – dinsdag 28 augustus

 • Leerjaar 1 en 2
  Per post ontvang je het rooster van de startweek. Daar vind je ook de uitnodiging met het tijdstip waarop je dinsdag 28 augustus op school verwacht wordt.
 • Leerjaar 3 en 4
  Per post ontvang je een brief met tijden voor de startdagen op dinsdag en woensdag. In die brief vind je ook de uitnodiging met het tijdstip waarop je dinsdag 28 augustus op school verwacht wordt. Dit is dus niet voor iedereen dezelfde tijd.

Locatie Schilderspark – dinsdag 28 augustus

 • brugklassen: 9.00 – 12.10 uur
  Eerste mentorles met o.a. ophalen lesrooster en introductielessen
 • 6-vwo: 9.20 – 11.00 uur
  Mentorles met o.a. rooster ophalen en PWS-activiteit
 • overige leerjaren: vanaf 8.30 individuele gesprekken
  Individuele kennismakingsgesprekken met de mentor. De leerlingen krijgen hiervoor een uitnodiging thuis met daarop het tijdstip waarop ze verwacht worden. Dit is dus niet voor iedereen dezelfde tijd.

Bredius & Schilderspark: woensdag 29 augustus

De reguliere lessen beginnen op woensdag 29 augustus volgens het rooster.

Klassenindeling

Vanaf donderdag 23 augustus is voor de leerlingen het rooster en lokaal voor de start van het schooljaar op dinsdag 28 augustus zichtbaar in Magister. Dit is tevens de officiële publicatie van de klassenindeling. Het is bekend dat leerlingen al eerder via bijvoorbeeld de ELO uitzoeken/ontdekken in welke klas ze zijn ingedeeld. Dit is een voorlopige indeling. Vanuit school kunnen hier nog wijzigingen op worden gemaakt. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar nieuwsoverzicht