Kalsbeek College

Start nieuw schooljaar

Hoewel je nu nog geniet van je welverdiende vakantie, willen we je toch vast vertellen hoe de 1e schooldag eruit ziet. Fijne vakantie en tot 1 september!

Locatie Bredius – dinsdag 1 september

 • Leerjaar 1: start om 8.30 uur in de aula
  In de laatste week van de vakantie krijg je de uitnodiging voor het startgesprek met de mentor.
  Heb je een laptop besteld bij The Rent Company, dan wordt deze woensdag 2 september uitgereikt.
 • Leerjaar 2: vanaf 8.30 uur individuele gesprekken of klassikaal met de mentor. In de laatste week van de vakantie krijg je een uitnodiging voor het startgesprek met de mentor en informatie met hoe laat je waar verwacht wordt.
 • Leerjaar 3 en 4 basis/kader
  In de laatste week van de vakantie krijg je de uitnodiging voor het startgesprek met de mentor met dag en tijdstip waarop je op school verwacht wordt. Dit is dus niet voor iedereen dezelfde dag en tijd. Woensdag 2 september is er voor leerjaar 3 een kennismaking met klas en mentor. Vrijdag 4 september starten de lessen.
 • Leerjaar 3 mavo
  Op dinsdag 1 of woensdag 2 september heb je het startgesprek met de mentor. In de laatste week van de vakantie krijg je de uitnodiging voor dit gesprek.
  Donderdag 3 september is er een introductiedag: deze start om 8.30 uur op school en eindigt uiterlijk 17.30 uur bij de Boerinn.
 • Leerjaar 4 mavoOp dinsdag 1 september heb je het startgesprek met de mentor. In de laatste week van de vakantie krijg je de uitnodiging voor dit gesprek.
  Donderdag 3 september is er een introductieprogramma vanaf 8.45 uur bij de Boerinn.

Op locatie Bredius starten alle reguliere lessen op vrijdag 4 september volgens het rooster.

Locatie Schilderspark – dinsdag 3 september

 • brugklassen: 9.00 – 12.10 uur
  Korte lesdag met o.a. kennismaken en ophalen laptop (indien voor 31 juli besteld bij The Rent Company). De rest van de week staat in het teken van elkaar en de school leren kennen, aangepaste mentorlessen en instructies. De brugklassen gaan maandag 7 september verder met hun reguliere lessen.
 • 6 vwo: vanaf 13.00 tot uiterlijk 16.00 uur
  Mentorles met o.a. rooster ophalen en PWS-activiteit
 • overige leerjaren: vanaf 8.30 individuele gesprekken
  Individuele kennismakingsgesprekken met de mentor. Je krijgt hiervoor een uitnodiging met daarop het tijdstip waarop je verwacht wordt. Dit is dus niet voor iedereen dezelfde tijd.
 • leerjaar 4: als je een laptop bij The Rent Company besteld hebt, kun je deze op school ophalen als je voor je individuele gesprek komt. Vergeet het niet!

Op locatie Schilderspark beginnen de reguliere lessen op woensdag 2 september volgens het rooster.

Klassenindeling

Vanaf donderdag 27 augustus is voor de leerlingen het rooster en lokaal voor de start van het schooljaar op dinsdag 1 september zichtbaar in Magister. Dit is tevens de officiële publicatie van de klassenindeling. Het is bekend dat leerlingen al eerder via bijvoorbeeld de ELO uitzoeken/ontdekken in welke klas ze zijn ingedeeld. Dit is een voorlopige indeling. Vanuit school kunnen hier nog wijzigingen op worden gemaakt. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

VR-tours

Kun je niet wachten tot school weer begint… we hebben speciaal voor jullie een VR-tour gemaakt!

VR-tour locatie Bredius

VR-tour locatie Schilderspark

Vragen?
Veel plezier met kijken! Heb je in de tussentijd een vraag? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.

Naar nieuwsoverzicht