Kalsbeek College

Start nieuw schooljaar

Hoewel je nu nog geniet van je welverdiende vakantie, willen we je toch vast vertellen hoe de 1e schooldag eruit ziet. Fijne vakantie en tot 3 september!

Locatie Bredius – dinsdag 3 september

 • Leerjaar 1: start om 8.30 uur in de aula
  In de laatste week van de vakantie krijg je een brief thuisgestuurd met de uitnodiging voor het startgesprek met de mentor. In die brief staat ook het rooster van de startweek.
  Heb je een Chromebook/laptop besteld bij The Rent Company, dan wordt deze woensdag 4 september uitgereikt.
 • Leerjaar 2: start om 9.20 uur in de aula
  In de laatste week van de vakantie krijg je een brief thuisgestuurd met de uitnodiging voor het startgesprek met de mentor.
 • Leerjaar 3 en 4
  In de laatste week van de vakantie krijg je een brief thuisgestuurd met de uitnodiging voor het startgesprek met de mentor en het tijdstip waarop je dinsdag 3 september op school verwacht wordt. Dit is dus niet voor iedereen dezelfde tijd.
  De startdagen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag.

Op locatie Bredius starten alle reguliere lessen op vrijdag 6 september volgens het rooster.

Locatie Schilderspark – dinsdag 3 september

 • brugklassen: 9.00 – 12.10 uur
  Eerste mentorles met o.a. ophalen lesrooster, ophalen Chromebook/laptop (indien voor 31 juli besteld bij The Rent Company) en introductielessen
 • 6 vwo: 9.20 – 11.00 uur
  Mentorles met o.a. rooster ophalen en PWS-activiteit
 • overige leerjaren: vanaf 8.30 individuele gesprekken
  Individuele kennismakingsgesprekken met de mentor. De leerlingen krijgen hiervoor een uitnodiging met daarop het tijdstip waarop ze verwacht worden. Dit is dus niet voor iedereen dezelfde tijd.
 • leerjaar 4 (en hoger): dinsdag 3 september kunnen de bij Rent Company bestelde Chromebooks/laptops opgehaald worden wanneer je voor je individuele gesprek naar school komt. Dit kan in lokaal 035. Vergeet het niet!

Op locatie Schilderspark beginnen de reguliere lessen op woensdag 4 september volgens het rooster.

Klassenindeling

Vanaf donderdag 29 augustus is voor de leerlingen het rooster en lokaal voor de start van het schooljaar op dinsdag 3 september zichtbaar in Magister. Dit is tevens de officiële publicatie van de klassenindeling. Het is bekend dat leerlingen al eerder via bijvoorbeeld de ELO uitzoeken/ontdekken in welke klas ze zijn ingedeeld. Dit is een voorlopige indeling. Vanuit school kunnen hier nog wijzigingen op worden gemaakt. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar nieuwsoverzicht