Kalsbeek College

Techniek op het Kalsbeek College: Welcome to the Hub!

Vind jij techniek leuk, werk je graag met je handen of voel je jezelf misschien al een techneut? Ook als je nog niet precies weet wat je wilt doen, zit je goed op het Kalsbeek College. Want op locatie Bredius kun je uit maar liefst 3 technische profielen kiezen:

  • Mobiliteit & Transport
  • Bouwen, Wonen & Interieur
  • Produceren, Installeren & Energie

Meer informatie over de vmbo-profielen en de gloednieuwe TechnoHub (waar een deel van de lessen plaats zal vinden) lees je op www.kalsbeek.nl/techniek.

Kies je voor techniek, dan kies je voor het Kalsbeek College
Heb jij interesse om in deze mooie wereld van techniek te stappen? Kijk dan hier welke situatie op jou van toepassing is.

  • Zit je op het Kalsbeek College en wil je in de bovenbouw van vmbo-basis of vmbo-kader een technisch profiel kiezen? Geef dit dan aan bij je mentor of decaan.
  • Zit je nog niet op het Kalsbeek College, dan is een overstap naar onze school misschien wel iets voor jou. Om te bespreken wat bij jou past en wat jouw mogelijkheden zijn, neem je contact op met Bea Hulleman, afdelingsleider van de technische profielen: [email protected] of 0348-413120.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.