Kalsbeek College

Tijmen Smit nieuwe bestuurder

Tijmen Smit start per 1 januari 2023 als nieuwe bestuurder van het Kalsbeek College. Hij volgt Cor van Dalen op, die sinds 2018 aan de school verbonden is. De Woerdense middelbare school ziet in Tijmen de uitgelezen persoon om de stevige positie die het Kalsbeek College in de regio heeft verder te versterken.

De zoektocht naar een nieuw College van Bestuur begon voor de zomervakantie. Paul Verkade, locatiedirecteur van locatie Bredius, vertelt: “We hebben de tijd genomen om de juiste kandidaat voor het Kalsbeek College te vinden. Maar eigenlijk was de match met Tijmen er al heel snel.” Volgens Paul Pashley, directeur van locatie Schilderspark, passen zijn onderwijsvisie en scherpte goed bij de school. “We hebben er alle vertrouwen in dat Tijmen een grote bijdrage kan leveren aan de uitwerking van ons ambitieuze schoolplan.”

Tijmen Smit is momenteel bestuurder bij de Gooise Scholen Federatie, waarin acht scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Gooi en Vechtstreek samenwerken. Daarvoor was hij wethouder in Laren, met in zijn portefeuille onder andere financiën, ICT en duurzaamheid.
“Het Kalsbeek College is een professionele organisatie waar een sterk gevoel van saamhorigheid en onderlinge betrokkenheid heerst”, stelt Tijmen Smit. “Mijn kracht ligt in het samenbrengen van mensen en ik hoop deze waardevolle harmonie verder te versterken. Bovendien krijg ik hier de kans een volgende stap te zetten binnen het onderwijs richting integrale verantwoordelijkheid en om meer nabij de collega’s binnen de scholen actief te zijn. Ik kijk er enorm naar uit om na de kerstvakantie te beginnen.”

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.