Kalsbeek College

Kalsbeek Voetbal Academie

Ben jij gek van voetbal? En wil jij het beste uit jezelf halen? Uit voetbal én uit schoolwerk? Kies dan voor de Kalsbeek Voetbal Academie op locatie Schilderspark.

Voetbal Academie: voor wie?
De Kalsbeek Voetbal Academie is bedoeld voor jongens en meiden die lid zijn van een voetbalvereniging en die passie hebben voor voetbal. Op locatie Schilderspark zijn inmiddels een paar honderd leerlingen lid van de Kalsbeek Voetbal Academie.
De leerlijn wordt vanaf de brugklas doorgetrokken tot en met de derde klas. Zo krijgen de leerlingen die voor de Voetbal Academie kiezen de mogelijkheid om 3 jaar lang (in het eerste, tweede en derde leerjaar) extra voetbaltrainingen te krijgen van ervaren trainers.

Training en begeleiding
De voetbaltrainingen worden verzorgd door Robbert de Ruiter en Harmen Visser, docenten en lichamelijke opvoeding. Robbert is een ervaren voetbaltrainer uit onze regio; hij heeft zijn sporen in het (jeugd)voetbal ruimschoots verdiend en is momenteel werkzaam als Technisch Adviseur bij derde divisionist Sportlust ‘46. Harmen heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het trainen en coachen van jeugdvoetballers bij zowel amateur- als betaald voetbal verenigingen. Naast het voetballende gedeelte is Cornella Corba aanwezig voor de extra zorg en begeleiding van de leerlingen bij de andere schoolvakken.

Kalsbeek Voetbal Academie in de brugklas:

  • 4 lesuren voetbaltraining tijdens je reguliere schoolrooster
  • werken aan je techniek, inzicht en persoonlijkheid
  • aandacht voor samenwerken en functioneren als een team
  • samen wedstrijden en toernooien spelen
  • goed te combineren met het spelen bij je eigen club
  • kosten voor deelname aan de Kalsbeek Voetbal Academie: € 100,- per schooljaar

Tijdens de trainingen wordt niet alleen gewerkt aan de voetbaltechnische vaardigheden van de deelnemers; ook wordt aandacht besteed aan de fysieke en mentale aspecten van het voetbalspel. Hier ondervinden de leerlingen ook in het klaslokaal de voordelen van. Het Kalsbeek College staat voor een brede ontwikkeling van leerlingen en daarin heeft sport een belangrijke functie.

Meer informatie
Heb je een vraag over de Kalsbeek Voetbal Academie? Stuur een mail naar Robbert de Ruiter: [email protected]

Aanmelden
Wil je je aanmelden? Nieuwe brugklassers kunnen het aangeven op het algemene aanmeldformulier dat je gebruikt om je op het Kalsbeek College in te schrijven.

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.