Kalsbeek College

Kalsbeek Voetbal Academie

Ben jij gek van voetbal? Wil jij hier beter in worden en tegelijkertijd een nog leukere schooltijd tegemoet gaan? Kies dan voor de Kalsbeek Voetbal Academie en haal het beste uit jezelf. Uit voetbal en uit schoolwerk.

Kalsbeek Voetbal Academie in de brugklas:

  • 4 lesuren voetbaltraining tijdens je reguliere schoolrooster
  • alleen trainen als je cijfers voldoende zijn
  • werken aan je techniek, inzicht en persoonlijkheid
  • samen wedstrijden en toernooien spelen
  • goed te combineren met het spelen bij je eigen club
  • kosten: 100,- per schooljaar

Is dit iets voor mij?
De Kalsbeek Voetbal Academie is bedoeld voor meiden en jongens die lid zijn van een voetbalvereniging en die passie hebben voor voetbal. Op locatie Schilderspark zijn inmiddels een paar honderd leerlingen lid van de KVA. Tot en met het derde leerjaar krijg je extra voetbaltrainingen die je zelf in je schoolrooster inpast. Je krijgt voetbaltrainingen van ervaren trainers, je speelt wedstrijden en toernooien met elkaar en krijgt een betere conditie door bijvoorbeeld aikidotrainingen met je KVA-groep te volgen. Doe mee en laat je overtuigen!

Wat leer je bij de Kalsbeek Voetbal Academie?
Tijdens trainingen werk je aan je voetbaltechniek. Trainingspunten zijn bijvoorbeeld balvaardigheid, inzicht, handelingsnelheid en trucjes. Maar ook de fysieke en mentale aspecten van het voetbalspel komen aan bod. Hoe word je een betere teamspeler? Wat kun je doen als je een penalty hebt gemist en hiervan wilt leren? Dit soort dingen leer je. Handig, want hier heb je ook in het klaslokaal voordeel van. Het Kalsbeek College staat voor een brede ontwikkeling van leerlingen en daarin heeft sport een belangrijke functie.

KVA: training en begeleiding
De voetbaltrainingen worden verzorgd door Robbert de Ruiter en Harmen Visser, docenten lichamelijke opvoeding. Robbert is een ervaren trainer uit onze regio. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als coach bij eerste divisieclubs als FC Lisse en Katwijk. Momenteel werkt hij als Technisch Adviseur bij derde divisionist Sportlust ‘46. Harmen heeft als trainer/coach ervaring opgedaan bij de jeugd van amateur- en betaald voetbalverenigingen. Naast het voetballende gedeelte is er ook aandacht voor school. Sta je er voor wiskunde even minder goed voor? Kun je de Engelse les niet missen maar wil je eigenlijk liever voetballen? Voor dit soort vragen zijn de trainers er om je te helpen.

Meer informatie
Heb je een vraag over de Kalsbeek Voetbal Academie? Stuur een mail naar Robbert de Ruiter: [email protected]

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor de KVA? Nieuwe leerlingen kunnen dit aangeven op het algemene aanmeldformulier dat je gebruikt om je op het Kalsbeek College in te schrijven. Zit je in de tweede of derde klas? Mail dan Robbert de Ruiter.

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.