Kalsbeek College

Goede begeleiding

Vind je een bepaald vak moeilijk? Of wil je nog net wat weten voordat je de les uit gaat? Onze docenten zijn er om jou te helpen. Ook lopen er conciërges rond die weten wat er leeft en speelt op school.

Huiswerk maken
Ook aan huiswerk wen je snel. Tijdens mentorlessen leer je je agenda goed te gebruiken, leer je plannen en maak- en leerwerk te verdelen. Je krijgt hier van je mentor allerlei tips voor. Bekijk ons filmpje en zie hoe onze leerlingen het huiswerk ervaren.

Mentor en mentorassistenten
De mentor is jouw eerste aanspreekpunt. Als je iets moeilijk vindt of met iets zit, kun je altijd terecht bij je mentor of bij de mentorassistenten. Dit zijn bovenbouwleerlingen die verbonden zijn aan jouw klas. Je leert ze kennen op brugklaskamp en je kunt ze op hun spreekuur vragen stellen.

Hulplessen in de brugklas
Heb je extra hulp nodig bij Nederlands, Frans, Engels of wiskunde? Dan kun je hier in de brugklas speciale hulplessen voor volgen. Handig als je ziek geweest bent of door een andere reden een kleine achterstand hebt. Wij bieden ook allerlei trainingen, bijvoorbeeld als je faalangst hebt.

Remedial teaching
Als je problemen hebt met lezen, spellen of rekenen, dan word je op het Kalsbeek College goed begeleid. Als blijkt dat je ondersteuning nodig hebt, kan het zijn dat we je uitnodigen om remedial teaching (RT) te volgen.

Kalsbeek

Top onderwijs op elk niveau

Kies je locatie!

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.