Kalsbeek College
Blijf op de hoogte van onze open dag en andere activiteiten voor groep 7+8.

Open dagen

Zit je in groep 8 en ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Proeflessen op 27 en 28 februari 2024
Speciaal voor kinderen uit groep 8 organiseren we op 27 en 28 februari op beide locaties proeflessen. Je kiest zelf de vakken die je die middag volgt. Dé manier om te ervaren of jij je volgend jaar ziet rondlopen op het Kalsbeek College.

De inschrijving is inmiddels gesloten, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken. Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Open dag en informatieavond
In januari hebben we informatieavonden (speciaal voor ouders/verzorgers) en onze open dag georganiseerd. Bijna 2.000 kinderen uit groep 7 en 8 hebben een kijkje genomen op locatie Bredius en Schilderspark. Er was van alles te zien en te doen. Bedankt voor je aanwezigheid!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]


Update over onze open dag en proeflessen?
Heeft u een kind in groep 7 of 8 en wilt u op de hoogte blijven van onze voorlichtingsactiviteiten? Laat hier uw mailadres achter en ontvang als eerste updates over de open dag, informatieavonden voor ouders en onze proeflessen!

Kalsbeek College: altijd een plek die bij je past
Het Kalsbeek College is een regionale school. Uit de reacties die wij kregen van ouders uit Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en Utrecht-stad bleek dat er onduidelijkheid bestaat over het aannamebeleid van het Kalsbeek College voor kinderen uit deze kernen. Leerlingen uit deze kernen – en ook daarbuiten – zijn van harte welkom op het Kalsbeek College!

Aanmelden voor leerjaar 2 en hoger
Wil je instromen in leerjaar 2 of hoger? Dan kun je het beste ons bellen en een afspraak maken met de afdelingsleider van het betreffende leerjaar.

Kom kijken op het Kalsbeek College!

Bezoek onze open dag en volg proeflessen om te ontdekken of het Kalsbeek bij je past

Open dag op 20 januari

Op zaterdag 20 januari tussen 9.30 en 14.30 uur kunnen kinderen uit groep 7 en 8 met hun ouders/verzorgers op locatie Bredius, locatie Schilderspark en de TechnoHUB rondkijken, sfeer proeven, vragen stellen en ervaringen opdoen. Ben jij erbij?

Stel je vraag

Heb je een vraag? Je kunt ons met al je vragen appen (06 – 5995 8210), mailen ([email protected]) of bellen (0348 – 413 120 voor locatie Bredius en 0348 – 417 694 voor Schilderspark).

Proeflessen

Groep 8-leerlingen kunnen op 27 en 28 februari proeflessen volgen op locatie Bredius of Schilderspark. Je kiest zelf de vakken die je leuk vindt en ontdekt zo of het Kalsbeek College bij je past. Aanmelden: www.kalsbeek.nl/proeflessen

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.