Kalsbeek College

Open dag

Zit je in groep 8, dan kun je proeflessen volgen. Je kiest zelf je lessen en stelt zo je rooster van de middag samen. Tijdens onze proeflessen kunnen potentiële leerlingen ervaren hoe het is om les te krijgen op het Kalsbeek College en hoe het werkt op de middelbare school met verschillende leraren, een bel tussen de lessen en wisselen van lokaal.

  • proeflessen locatie Schilderspark: 7 + 8 februari
    (havo-6, havo, atheneum, gymnasium)
    Aanmelden is vanwege de voorbereiding van beide middagen helaas niet meer mogelijk.

Expeditie Kalsbeek voor groep 7
Speciaal voor groep 7-kinderen is op woensdag 7 juni ‘Expeditie Kalsbeek’. In een uur ga je op ontdekkingstocht door een van onze scholen. Het is een leuke manier om kennis te maken met het Kalsbeek College en te ontdekken hoe het er op de middelbare school aan toegaat! De aanmelding opent in mei.

Terugblik open dag en proeflessen
In januari waren er tijdens 2 middagen proeflessen op het Kalsbeek College locatie Bredius. Bijna 300 kinderen hebben van die mogelijkheid gebruik gemaakt om twee lessen te volgen: een algemeen vak en een praktijkvak. Er zijn leuke dingen gemaakt, gesprekken gevoerd en mooie ervaringen opgedaan.
Tijdens de open dag op zaterdag 19 november hebben honderden kinderen en hun ouders onze school bezocht. Op locatie Bredius, locatie Schilderspark en de TechnoHUB konden potentiële leerlingen rondkijken. De elektrische TukTuks reden af en aan tussen de drie locaties, waar van alles te zien en te doen was. Leuk dat jullie er waren!

Meer over het Kalsbeek College

  • Heb je een vraag? Je kunt ons appen (06 – 5995 8210), mailen ([email protected]) of bellen (0348 – 413 120 voor locatie Bredius en 0348 – 417 694 voor Schilderspark).
  • Aanmelden voor de brugklas? Leuk! Lees meer over de aanmeldprocedure en de kennismakingsdag in juni.
  • Aanmelden voor klas 2 of hoger? Dan kun je het beste ons bellen en een afspraak maken met de afdelingsleider van het betreffende leerjaar.

Kom kijken op het Kalsbeek College!

Bezoek onze open dag en volg proeflessen om te ontdekken of het Kalsbeek bij je past

Open dag op 19 november

Op zaterdag 19 november konden kinderen uit groep 7 en 8 met hun ouders/verzorgers op locatie Bredius, locatie Schilderspark en de TechnoHUB rondkijken, sfeer proeven, vragen stellen en ervaringen opdoen. Leuk dat jullie er waren!

Stel je vraag

Heb je een vraag? Je kunt ons met al je vragen appen (06 – 5995 8210), mailen ([email protected]) of bellen (0348 – 413 120 voor locatie Bredius en 0348 – 417 694 voor Schilderspark).

Proeflessen

Groep 8-leerlingen kunnen op 7 en 8 februari proeflessen volgen op het Kalsbeek College locatie Schilderspark. We bieden verschillende vakkenpakketten aan (inclusief een mentorles) en je stelt zelf je rooster van de middag samen.
De proeflessen op locatie Bredius waren op 17 en 18 januari. Leuk dat jullie er waren!

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.