Kalsbeek College

Open dagen

Zit je in groep 8 en ben je benieuwd naar onze school? Onze open avonden en open dag zijn in januari geweest. Wil je meer weten over locatie Bredius of locatie Schilderspark? Bel of mail ons dan voor een persoonlijke afspraak.

Meer over het Kalsbeek College
Bekijk ook zeker onze video’s, lees alle info die we speciaal voor groep 8-leerlingen gemaakt hebben en stel je vraag.

  • Bekijk onze video’s. Daarin laten onze leerlingen de school zien.
  • Op onze informatiekaarten vind je allerlei leuke & nuttige informatie. Stel je eigen informatiepakket samen.
  • Heb je een specifieke vraag? Stel ‘m per mail of aan de telefoon: [email protected], 0348 – 413 120 (Bredius) of 0348 – 417 694 (Schilderspark).


Aanmelden voor de brugklas
Kies jij ook voor het Kalsbeek College? Leuk! Aanmelden voor het 1e leerjaar doe je zo:

  • je ouders/verzorgers vullen het aanmeldingsformulier in dat je van je groep 8-leerkracht krijgt;
  • samen met een kopie van je ID-bewijs lever je dat weer op school in, waarna jouw basisschool voor 9 maart alle aanmeldingsformulieren bij ons brengt;
  • vervolgens krijg je van ons een brief met meer informatie en later, in mei, een uitnodiging voor de kennismakingsdag in juni. Op die dag leer je je nieuwe klas en mentor kennen. Als je die dag niet kan, is er een week later een tweede mogelijkheid.

Aanmelden voor leerjaar 2 en hoger
Wil je instromen in leerjaar 2 of hoger? Dan kun je het beste ons bellen en een afspraak maken met de adjunct-directeur van het betreffende leerjaar. Het aanmeldingsformulier vind je hier.

Toelaten
Het Kalsbeek College is een regionale school. Uit de reacties die wij kregen van ouders uit Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en Utrecht-stad bleek dat er onduidelijkheid bestaat over het aannamebeleid van het Kalsbeek College voor kinderen uit deze kernen. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn leerlingen uit deze kernen van harte welkom op het Kalsbeek College.