Kalsbeek College

Open dagen

Zit je in groep 8 en ben je benieuwd naar onze school? Onze open avonden en open dag zijn in januari geweest. Wil je meer weten over locatie Bredius of Schilderspark? Bel of mail ons dan voor een persoonlijke afspraak.

Meer over het Kalsbeek College

  • Bekijk onze video’s. Daarin laten onze leerlingen de school zien.
  • Op onze informatiekaarten vind je allerlei leuke & nuttige informatie. Stel je eigen informatiepakket samen.
  • Heb je een specifieke vraag? Stel ‘m per mail of aan de telefoon: [email protected], 0348 – 413 120 (Bredius) of 0348 – 417 694 (Schilderspark).


Aanmelden
Kies jij ook voor het Kalsbeek College? Leuk! Aanmelden doe je zo:

  • je ouders/verzorgers vullen het aanmeldingsformulier in dat je van je groep 8-leerkracht krijgt;
  • samen met een kopie van je ID-bewijs lever je dat weer op school in, waarna jouw basisschool voor 8 maart alle aanmeldingsformulieren bij ons brengt;
  • vervolgens krijg je van ons een brief met meer informatie en later, in mei, een uitnodiging voor de kennismakingsdag in juni. Op die dag leer je je nieuwe klas en mentor kennen. Als je die dag niet kan, is er een week later een tweede mogelijkheid.

Wanneer word je toegelaten?
Je wordt op onze school toegelaten als het aanmeldingsformulier (ingevuld en ondertekend door je ouders/verzorgers) voor 8 maart bij ons binnen is en wij zo weten dat je aan ons volledige onderwijsprogramma deelneemt.

Het Kalsbeek College is een regionale school. Tot ons ‘voedingsgebied’ behoren leerlingen uit de gemeente Woerden en de direct omliggende gemeenten. Helaas val je buiten ons gebied als je woont in de gemeente Utrecht, gemeente Nieuwegein of gemeente Stichtse Vecht.
Dit geldt overigens niet voor leerlingen uit Kockengen of leerlingen met een lwoo-aanwijzing uit de gemeente Utrecht.