Kalsbeek College
Blijf op de hoogte van onze open dag en andere activiteiten voor groep 7+8.

Open dagen

Zit je in groep 8 en ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Kom dan zeker naar onze open dag en volg proeflessen. Dé manier om te ontdekken of het Kalsbeek College bij jou past.

Update over onze open dag en proeflessen?
Heeft u een kind in groep 7 of 8 en wilt u op de hoogte blijven van onze voorlichtingsactiviteiten? Laat hier uw mailadres achter en ontvang als eerste updates over de open dag, informatieavonden voor ouders en onze proeflessen!

Onze voorlichtingsmomenten op een rij (schooljaar 2023-2024)

Datum Wat Voor wie Bijzonderheden
15 januari 2024
start 19.00 uur
informatieavond voor ouders – locatie Schilderspark ouders/verzorgers groep 8 let op: vooraf aanmelden voor 1 of meer workshopsessies
17 januari 2024 informatieavond voor ouders – locatie Bredius ouders/verzorgers groep 8
20 januari 2024
9.30 – 14.30 uur
Kalsbeek Open – beide locaties kinderen uit groep 7&8 en hun ouders/verzorgers locatie Bredius, locatie Schilderspark en de TechnoHUB zijn open
27 + 28 februari 2024 proeflessen – beide locaties kinderen uit groep 8 let op: vooraf aanmelden (vanaf vrijdag 12 januari 2024)

Meer over het Kalsbeek College

Wil je meer ontdekken over onze school? Ben je op zoek naar bepaalde informatie? Online is van alles te vinden!

  • Lees op onze website meer over onze opleidingen en onze school.
  • Bekijk video’s op ons YouTube-kanaal waarin leerlingen de school laten zien.
  • Heb je een vraag? Je kunt ons appen (06 – 5995 8210), mailen ([email protected]) of bellen (0348 – 413 120 voor locatie Bredius en 0348 – 417 694 voor Schilderspark).

Aanmelden voor de brugklas
Kies jij ook voor het Kalsbeek College? Leuk! Aanmelden voor het 1e leerjaar doe je zo:

  • je ouders/verzorgers vullen het aanmeldingsformulier in dat je van je groep 8-leerkracht krijgt;
  • het ingevulde formulier lever je op school in, waarna jouw basisschool voor 5 maart alle aanmeldingsformulieren bij ons brengt;
  • vervolgens krijg je van ons een brief met meer informatie en later, in mei, een uitnodiging voor de kennismakingsdag in juni. Op die dag leer je je nieuwe klas en mentor kennen. Als je die dag niet kan (bijvoorbeeld omdat je op kamp bent met je klas), is er een week later een tweede mogelijkheid.

Wanneer word je toegelaten?
In de regel word je op onze school toegelaten als het aanmeldingsformulier (ingevuld en ondertekend door je ouders/verzorgers) voor 5 maart bij ons binnen is en wij zo weten dat je aan ons volledige onderwijsprogramma deelneemt.

Kalsbeek College: altijd een plek die bij je past
Het Kalsbeek College is een regionale school. Uit de reacties die wij kregen van ouders uit Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en Utrecht-stad bleek dat er onduidelijkheid bestaat over het aannamebeleid van het Kalsbeek College voor kinderen uit deze kernen. Leerlingen uit deze kernen – en ook daarbuiten – zijn van harte welkom op het Kalsbeek College!

Aanmelden voor leerjaar 2 en hoger
Wil je instromen in leerjaar 2 of hoger? Dan kun je het beste ons bellen en een afspraak maken met de afdelingsleider van het betreffende leerjaar.

Kom kijken op het Kalsbeek College!

Bezoek onze open dag en volg proeflessen om te ontdekken of het Kalsbeek bij je past

Open dag op 20 januari

Op zaterdag 20 januari 2024 kunnen kinderen uit groep 7 en 8 met hun ouders/verzorgers op locatie Bredius, locatie Schilderspark en de TechnoHUB rondkijken, sfeer proeven, vragen stellen en ervaringen opdoen. Ben jij erbij?

Stel je vraag

Heb je een vraag? Je kunt ons met al je vragen appen (06 – 5995 8210), mailen ([email protected]) of bellen (0348 – 413 120 voor locatie Bredius en 0348 – 417 694 voor Schilderspark).

Proeflessen

Groep 8-leerlingen kunnen op 27 en 28 februari proeflessen volgen op locatie Bredius of Schilderspark. Je kiest zelf de vakken die je leuk vindt en ontdekt zo of het Kalsbeek College bij je past.

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Open dag en proeflessen

Sluiten