Kalsbeek College

Open dagen

Zit je in groep 8 en ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Kom dan zeker naar onze avonden en open dag. Dé manier om te ontdekken of het Kalsbeek College bij jou past.

Open dag in januari 2022

In januari 2022 hopen we weer een open dag op school te organiseren. Kom kijken op:

  • locatie Bredius: de open avonden zijn op 19 en 20 januari 2022
  • locatie Schilderspark: de Kalsbeek Open vindt plaats op zaterdag 22 januari 2022

Activiteit voor groep 7
In het voorjaar van 2022 organiseren we speciaal voor kinderen uit groep 7 een oriëntatiemiddag op locatie Schilderspark. Meer details volgen na de zomervakantie.

Meer over het Kalsbeek College
Wil je meer ontdekken over onze school? Ben je op zoek naar bepaalde informatie? Bekijk de verschillende video’s, lees op de website meer over onze opleidingen en onze school) of stel een vraag:

  • Bekijk video’s op ons YouTube-kanaal waarin leerlingen de school laten zien.
  • In het magazine Next vind je allerlei leuke & nuttige informatie. Bekijk Next Bredius  of Next Schilderspark.
  • Heb je een vraag? Je kunt ons appen (06 – 5995 8210), mailen ([email protected]) of bellen (0348 – 413 120 voor locatie Bredius en 0348 – 417 694 voor Schilderspark).

Aanmelden voor de brugklas
Kies jij ook voor het Kalsbeek College? Leuk! Aanmelden voor het 1e leerjaar doe je zo:

  • je ouders/verzorgers vullen het aanmeldingsformulier in dat je van je groep 8-leerkracht krijgt;
  • het ingevulde formulier lever je op school in, waarna jouw basisschool voor 5 maart alle aanmeldingsformulieren bij ons brengt;
  • vervolgens krijg je van ons een brief met meer informatie en later, in mei, een uitnodiging voor de kennismakingsdag in juni. Op die dag leer je je nieuwe klas en mentor kennen. Als je die dag niet kan (bijvoorbeeld omdat je op kamp bent met je klas), is er een week later een tweede mogelijkheid.

Wanneer word je toegelaten?
In de regel word je op onze school toegelaten als het aanmeldingsformulier (ingevuld en ondertekend door je ouders/verzorgers) voor 5 maart bij ons binnen is en wij zo weten dat je aan ons volledige onderwijsprogramma deelneemt.

Kalsbeek College: altijd een plek die bij je past
Het Kalsbeek College is een regionale school. Uit de reacties die wij kregen van ouders uit Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en Utrecht-stad bleek dat er onduidelijkheid bestaat over het aannamebeleid van het Kalsbeek College voor kinderen uit deze kernen. Leerlingen uit deze kernen – en ook daarbuiten – zijn van harte welkom op het Kalsbeek College!

Aanmelden voor leerjaar 2 en hoger
Wil je instromen in leerjaar 2 of hoger? Dan kun je het beste ons bellen en een afspraak maken met de afdelingsleider van het betreffende leerjaar.

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.