Kalsbeek College

Open dagen

Zit je in groep 8 en ben je benieuwd naar onze school? Kom dan met je ouders/verzorgers naar onze open avonden en open dag. Dé manier om te ontdekken of het Kalsbeek College bij jou past.

  • Locatie Bredius: 17 en 18 januari, 19.00 – 21.30 uur
  • Locatie Schilderspark: 20 januari, 9.30 – 15.30 uur

In de tussentijd kun je onze filmpjes bekijken, een vraag stellen of informatie over het Kalsbeek College lezen!

  • Op onze informatiekaarten kun je al je informatie over het Kalsbeek College bij elkaar verzamelen. Stel je eigen informatiepakket samen.
  • Heb je een specifieke vraag? Stel ‘m per mail of aan de telefoon: [email protected], 0348 – 413 120 (Bredius) of 0348 – 417 694 (Schilderspark).


Aanmelden
Kies jij ook voor het Kalsbeek College? Leuk! Aanmelden doe je zo:

  • je ouders/verzorgers vullen het aanmeldingsformulier in dat je van je groep 8-leerkracht krijgt;
  • samen met een kopie van je ID-bewijs lever je dat weer op school in, waarna jouw basisschool op 8 maart alle aanmeldingsformulieren bij ons brengt;
  • vervolgens krijg je van ons een brief met meer informatie en later, in mei, een uitnodiging voor de kennismakingsdag in juni. Op die dag leer je je nieuwe klas en mentor kennen. Als je die dag niet kan, is er een week later een tweede mogelijkheid.

Wanneer word je toegelaten?
Je wordt op onze school toegelaten als het aanmeldingsformulier (ingevuld en ondertekend door je ouders/verzorgers) voor 8 maart bij ons binnen is en wij zo weten dat je aan ons volledige onderwijsprogramma deelneemt.

Het Kalsbeek College is een regionale school. Tot ons ‘voedingsgebied’ behoren leerlingen uit de gemeente Woerden en de direct omliggende gemeenten. Helaas val je buiten ons gebied als je woont in de gemeente Utrecht, gemeente Nieuwegein of gemeente Stichtse Vecht.
Dit geldt overigens niet voor leerlingen uit Kockengen of leerlingen met een lwoo-aanwijzing uit de gemeente Utrecht.