Kalsbeek College

Veilige school

Veiligheid zorgt ervoor dat jij jezelf durft te zijn, je vrij kan bewegen en je op je gemak voelt. Op het Kalsbeek College heerst er een veilige sfeer. Als christelijke school vinden wij het belangrijk hoe je met je medeleerlingen en docenten omgaat. Dat zie je terug in respect, openheid, eerlijkheid, aandacht en samenwerking. Ook onze schoolregels dragen bij aan de prettige en open sfeer.

Brugschool
Je middelbare schooltijd start op locatie Schilderspark in de kleinere brugschool. Hier heb je je kluisje, krijg je een groot deel van jouw lessen en kun je ook de pauze doorbrengen. Een fijn gebouw, waarin je je snel thuis voelt.

Anti-pestbeleid
Pesten vinden wij onacceptabel. Daarom hebben wij een anti-pestprotocol en een anti-pestcoördinator. Wij komen meteen in actie als dat nodig is. Er zijn ook speciale mentorlessen over pesten. Met je klas en je mentor bespreek je de impact ervan.

Uit onderzoek blijkt steeds weer dat ouders en leerlingen van het Kalsbeek College de sfeer op school als prettig en veilig ervaren. Daar zijn we trots op.

Kalsbeek

Top onderwijs op elk niveau

Kies je locatie!

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.