Kalsbeek College

Filmpjes

Op locatie Schilderspark volg je een gymnasium, atheneum, havo of havo-6 opleiding als voorbereiding op het hbo of een studie aan de universiteit. Uitdagend onderwijs vol inspiratie. Onze leerlingen laten jou in video’s zien hoe het er hier op school aan toe gaat.

In de brugklas
Onze leerlingen vertellen in deze video hoe het op het Kalsbeek gaat en wat de grootste verschillen zijn met groep 8. Krijg je nou eigenlijk veel huiswerk? En wat is een Plenda…?

Gymnasium op het Kalsbeek College
Gymnasium op het Kalsbeek is een goede keuze. Lente, Willemijn, Pim en Sylvain vertellen je wat er zo leuk én handig aan is om vakken als Latijn en Grieks te hebben.

Brugklassers aan het woord
Aline en Mika zitten in de brugklas. Speciaal voor jou beantwoorden zij vragen uit de ‘hoge hoed’: wat vinden zij het leukste vak, hoe brengen ze de pauzes door en hoe bevalt het werken op een laptop?

Kalsbeek

Top onderwijs op elk niveau

Kies je locatie!

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten