Kalsbeek College

Denk en beslis mee

Wil je meebeslissen over bijvoorbeeld activiteiten en de gang van zaken tijdens de pauze? Op het Kalsbeek College kun je op verschillende manieren je stem laten horen!

Leerlingenraad
Op beide locaties wordt er een leerlingenraad samengesteld. Zij vergaderen over dingen die met het schoolleven te maken hebben. Denk aan pauzes, buitenschoolse activiteiten en ideeën om het schoolklimaat te verbeteren. Regelmatig is er overleg met de schoolleiding.

Leerlingenparlement (Bredius)
Elke klas kiest aan het begin van het schooljaar een klassenvertegenwoordiger. Er is regelmatig overleg met de klas. Vier keer per jaar wordt er vergaderd. De klassenvertegenwoordigers gaan in gesprek met de adjunct-directeur van de afdeling. Elk leerlingparlement vaardigt iemand af naar de leerlingenraad, die 4 keer per jaar met de locatiedirecteur overlegt.

Klassenvertegenwoordigersoverleg (Schilderspark)
Elke klas kiest aan het begin van het schooljaar een klassenvertegenwoordiger, die regelmatig overlegt met de klas. Naast vergaderingen gaan de klassenvertegenwoordigers in gesprek met de adjunct-directeur van de afdeling.

Een goed idee?
Heb je een goed idee voor de school? Bespreek het met je klassenvertegenwoordiger of mail ons op [email protected].

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.