Kalsbeek College

Inschrijven brugklas

Kies jij ook voor het Kalsbeek College? Leuk! Aanmelden voor het 1e leerjaar gaat vanaf dit jaar net iets anders.

Planning aanmelden en inschrijven

  • Aanmelden: er is een landelijke, centrale aanmeldweek voor de middelbare school. Alle groep 8-leerlingen melden zich in de week van 25 tot 31 maart digitaal aan via de basisschool.
  • Tussen 1 en 19 april bekijken wij alle aanmeldingen om te beoordelen of je toegelaten kan worden. Als we meer tijd nodig hebben, krijgen je ouders/verzorgers dat op 19 april te horen.
  • Op 25 april (of in het geval van verlegd dossieronderzoek 4 weken later op 23 mei) krijgen je ouders/verzorgers een e-mail met daarin de boodschap of je toegelaten bent. Omdat wij nog wat gegevens van je nodig hebben, staat in diezelfde mail de link naar ons online inschrijfformulier met het verzoek om deze uiterlijk 15 mei in te vullen. Met de gegevens van dat formulier en de ondertekening ervan door je ouders/verzorgers is jouw inschrijving definitief.

Kennismakingsdag
Begin juni ontvang je een uitnodiging voor de kennismakingsdag. Voor beide locaties is dat op woensdag 26 juni. Op die dag leer je je nieuwe klas, je mentor en de mentorassistenten kennen. Als je die dag niet kan (bijvoorbeeld omdat je die dag op kamp bent met groep 8), is er op 3 juli een tweede mogelijkheid om je mentor te ontmoeten.

 

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.