Kalsbeek College

Delf Scolaire

Wil je je extra verdiepen in de Franse taal? Kies dan voor DELF Scolaire en ga voor een internationaal erkend certificaat in de Franse taal voor luisteren, lezen, schrijven en spreken.

DELF staat voor “Diplôme d’étude en langue française”. Alle leerlingen vanaf klas 3 kunnen hieraan meedoen. Na afronding van het programma krijg je een waardevol certificaat, uitgegeven door het Franse ministerie van Onderwijs. Dit certificaat is geldig voor het leven en is bovendien een mooie toevoeging aan jouw CV.

Meedoen aan DELF Scolaire
In de lessen Frans krijg je meer te horen over DELF van je docent Frans. Via de Kalsbeek App krijg je een bericht met info en wordt uitgelegd hoe je je kunt aanmelden.
Van januari tot juni volg je lessen: 1 uur per week op wisselende momenten, zodat je niet steeds dezelfde les mist. In de lessen word je klaargestoomd voor het examen van juni. We oefenen samen alle vaardigheden in een fijne, gezellige setting waar we voornamelijk Frans spreken! In juni doe je examen in de 4 vaardigheden.

Kosten
De lessen worden door school verzorgd. Je betaalt zelf de kosten voor het certificaat. Daarnaast kun je kiezen of je het lesboek van school leent of koopt, in dit laatste geval ontvang je een factuur van ongeveer €15.
A2 kosten certificaat: €90
B1 kosten certificaat: €120

Stuur bij vragen een mailtje aan een van onze docenten Frans: Sophie de Boer of Evelien Kastelein.

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.