Kalsbeek College

Huiswerkbegeleiding en bijles

Het Kalsbeek College (locatie Schilderspark) werkt samen met het huiswerkinstituut Lyceo. Lyceo heeft een vestiging op onze locatie en verzorgt huiswerk- en studiebegeleiding voor leerlingen van alle niveaus en alle leerjaren op locatie Schilderspark.

Coördinator
Namens Lyceo is Daniëlle Lubbers, samen met Carnita Clares Renes, als vestigingsmanager verantwoordelijk voor de Lyceo-vestiging op onze locatie.

Effectiever huiswerk maken
Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. Lyceo kan de ideale ondersteuning op maat bieden:

  • Huiswerkbegeleiding
    Huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame plannings- en studievaardigheden. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers. De begeleiding bestaat uit het plannen van het huiswerk, het overhoren van het leerwerk en het controleren van het maakwerk. Er is extra aandacht voor zwakke vakken en inhoudelijke vragen. Deze intensieve begeleiding vindt plaats in kleine groepen. Huiswerkbegeleiding is mogelijk op alle middagen van 14.20 uur tot 18.00 uur. De dagen dat uw kind aanwezig gaat zijn, is uiteraard in overleg. Hierbij gaan wij uit van minimaal 3 dagen en maximaal 5 dagen per week. 2 dagen in de week is alleen mogelijk als
  • Huiswerkklas
    In de Huiswerkklas maken leerlingen iedere middag huiswerk onder toezicht van een begeleider. Ook is er ruimte om inhoudelijke en vakgerichte vragen te stellen aan onze begeleiders.

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles van Lyco
Heeft uw kind moeite met een schoolvak of loopt hij of zij achter met de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Lyceo betekent persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind beter presteert.

Over de begeleiding
Bij Lyceo is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt. Er is regelmatig overleg tussen Lyceo en de mentoren en docenten van onze school. Zo wordt de begeleiding goed afgestemd op de behoeften van uw zoon of dochter.
We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de begeleiding is.

Meer informatie?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles kunt u contact opnemen met is Daniëlle. U kunt haar bereiken via mail ([email protected]) of per telefoon: 071 – 790 0040

Op www.lyceo.nl vindt u meer informatie over de werkwijze en tarieven.

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.