Kalsbeek College Menu Openen

Gang van zaken

Gang van zaken

Aula en overblijven

Aula

De aula van de school is de hele dag open voor leerlingen die geen les hebben. Voor en na schooltijd kun je dus ook terecht in de aula. Hier kun je nog even napraten of wachten tot je les begint. Verder is de aula in gebruik tijdens alle pauzes.

De omgeving van de school is helaas verboden gebied. Dit in verband met overlast voor de bewoners in de buurt.

Overblijven

De middagpauze is voor onder- en bovenbouw verspreid, zodat de drukte gespreid wordt en je rustig je lunch kunt eten. In het 1e en 2e leerjaar heb je pauze van 12.10 tot 12.40 uur. In de 3e en 4e van 13.00 tot 13.30 uur.

Tijdens de pauzes is het buffet in de aula open. Je kunt hier verschillende broodjes kopen en dit contant of contactloos betalen. Soms worden ook producten uit de keukens van de afdeling Horeca, Bakkerij & Recreatie in de aula verkocht. Verder staan er in de aula automaten voor frisdrank, melkproducten, koffie, thee, soep en snoep. Uiteraard hoort het afval in de daarvoor bestemde bakken. Hierbij rekenen we op ieders medewerking.

Corvee

Per klas worden in de onderbouw elke week 2 leerlingen aangewezen voor corvee. Na elke les zorg je er dan voor dat het lokaal in orde is. Na afloop van de lessen blijf je zo lang als nodig is om op te ruimen.