Kalsbeek College Menu Openen

Hoe gaan we met elkaar om

Hoe gaan we met elkaar om

18+ leerlingen

Leerlingen van 18 jaar en ouder zijn volgens de wet handelingsbekwaam. Vanaf het moment dat je 18 jaar bent, mag je je eigen zaken op school regelen en ben je zelf verantwoordelijk voor je doen en laten op school.

Je kunt vanaf het moment dat je 18 jaar bent kiezen om in voorkomende situaties je zelf ziek te melden of zelf een verlofaanvraag te doen. Eerlijkheid staat daarbij uiteraard voorop en daar gaan we op voorhand ook vanuit.

Vóór je 18e verjaardag ontvang je een bericht met informatie hierover (het bericht wordt in kopie verstuurd naar je ouders/verzorgers). Via een formulier kun je dan kiezen om voortaan zelf de verlofaanvragen te doen of dit nog steeds door je ouders/verzorgers te laten doen. Je kunt ook aangeven of je toestemming verleent voor het informeren van je ouders/verzorgers over schoolzaken (leerlingendossier: cijfers/afwezigheid) en of je de schoolkosten nu zelf gaat betalen. De ouders/verzorgers blijven we wel altijd informeren over algemene informatie.

Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten